Sziasztok!

Tavaly őszi túrámon írt blogom(spanyolkorut.blog.hu) hatására úgy döntöttem, hogy az egyhetes Monaco és környékei kirándulásomat is megörökítem blog formájában. Döntésemhez 3 indok vezetet:

  • Család, rokonok, barátok és ismerősök napról napra tudják követni merre járok, ezáltal egy kicsit velem is utazhatnak.
  • Akik a spanyol blogomat végigkövették, azoknak nem kellett részletes élménybeszámolót tartanom, ezáltal megúsztam, hogy legalább 20 részletes élménybeszámolót adjak!
  • Blogot visszaolvasva nekem is több olyan emlék előjön, melyek már régen a feledés homályába vesztek volna a rendkívül jó memóriámnak köszönhetően.

Túráról annyit kell tudnotok, hogy egy buszni örült vette a fejébe, hogy elmegy futni Monacóba a most vasárnap rendezett Monaco félmaraton keretében. A puhányabbak mint én csak 10km-n indulnak, mivel szerencsére itt is rendeznek "gyerek" távokat. A futásra nagybátyámmal(továbbiakban Öcsi/anyukám öccse, innen a név/) és felelségével(Móni ) megyek, a következő egy hétben a közös élményeinket próbálom leírni. 

Holnap kora estére érünk Padovába, melyet sajnos másnap kora reggel el is hagyunk, hogy Cinque Terre falvacskáit érintve este elérkezzünk franciaországbeli szálláshelyünkre Antibesbe. Innen fogunk átmenni Monacóba, Cannesba, Nizzába és St. Tropez várost nézni és bóklászni. Én még tervezek egy Avignon-i kirándulást is, talán a St. Tropez-i kirándulás helyett, de ezt majd még útközben fogom eldönteni.

Remélhetőleg a szállásokon lesz bárminemű net lehetőség, melyen keresztül tudom majd írni a blogot. Kérdezni, levelet írni továbbra is lehet a kocsisaron@t-online.hu emailcímen, nem kell beregisztrálnod a kommnetezéshez, az úgy is családi üzenőfal szokott lenni!:-)

 

Üdv

Áron

 

A bejegyzés trackback címe:

https://monacofutas.blog.hu/api/trackback/id/tr161848455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

t.smith 2010.03.18. 09:37:35

Szia Linfi,

Jó utat kívánunk!

Piciék

Tonyja 2010.03.18. 10:23:56

Szia Áron! Helyettem is fussál! Puszi Tonyja

kocsisj 2010.03.19. 08:08:21

Szia Áron

Várjuk a fejleményeket. Anyáddal mi is Avignon mellett döntenénk.

Apád
süti beállítások módosítása